Счетоводно обслужване за България и Румъния

Счетоводни услуги Румъния, България. Компанията оперира предимно в град Русе

Ако притежавате фирма, оперираща на територията на Румъния, Сърбия, България или друга европейска страна, то можете да потърсите квалифицирани счетоводни услуги, каквито се предлагат от компанията Евристика.

Фирмата предлага редица счетоводни услуги, някой от които са най-търсени от малките, средни и големи предприятия, като  ТРЗ и Счетоводни услуги на физически и юридически лица, годишно счетоводно приключване, годишни данъчни декларации – тяхното изготвяне,  публикуване на Годишни финансови отчети в Търговски регистър към Агенция по вписванията, регистрация на Свободни професии, ЕТ, ЕООД и много други, касаещи оперативното счетоводство за България.

Ако сте физическо лице, което се занимава с онлайн търговия, то също трябва да обърнете сериозно внимание по повод счетоводството.  Можете да се доверите на компанията, цитирана по-горе, за съставяне на годишни данъчни декларации, в случай, както и да потърсите експертна и независима помощ, ако имате специфичен случай, дилема, която Ви затруднява.

Важно уточнение! Фирмана оперира на територията на България и съгласно счетоводните изисквания и правила на България, т.е. може да Ви бъде от полза само в случай, че сте управител на българска компания, било то ЕООД, ЕТ, АД.

В случай, че сте управител на румънска компания, но искате да изнесете бизнесът си в България, отново Евристика ЕООД може да Ви бъде в полза.

Когато видите онлайн, или пък чуете от бизнес партньор, познат, приятел името на фирмата Евристика ЕООД, то трябва да знаете, че зад самото име стоят екип от професионалисти, които дълги години практикуват счетоводната професия. Екип, на който можете да се доверите, такъв, който знае как да се справи и с най-сложните счетоводни дилеми.

Именно и поради тази причина ние, от ЕВРОПРОЕКТИ НЕТ Ви приканваме да се обърнете към представители на фирмата, ако естествено Вашата дейност е на територията на страните, посочени в началато на статията.

Освен със счетоводни дейности, фирмата се занимава и с рекламна дейност, т.е. може да Ви помогне с отчитането на успешно завършили европейски проекти. Благодарение на партньорството си с редица компании, то можем да заявим, че Evristika LTD може да поеме това перо, а във времето ще се уверите сами, че компанията е съставена от професионалисти, които са на изключително високо интелектуално ниво.

 

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*