За всеки реализиран европейски проект е нужна изработката на уеб страница

ИТ

На това твърдение са всички специалисти в браншът. Един европейски проект без уеб страница с адрес, на който може да се види всичко, етап по етап, е някак незавършен проект.
webDESIGN_BULGARIA
В този ред на мисли бихме желали да Ви предложим няколко уеб компании, предлагащи услуги като изработка на уеб страница.

На първо място, препоръчваме компанията Уеб Дизайн България – фирма, дългогодишен лидер за България, много коректни по отношение на заявките, порфолиото им говори само по себе си, че компанията е сериозна…
Цените – когато планувате бюджет, желателно е не по-малко от 20 % да отидат за ИТ част, по-точно за уеб дизайн и популяризация.

SEO – или оптимизация за търсачки е другата важна част при един сайт. Ако вече имаме уеб страница, то е време да я популяризираме.
SEO – това е метод или много подходи, които правят така, че сайтът да се класира по-добре в търсещите машини. По този начин потребителите, бъдещи клиенти, комисия, членове, виждат най-силните сайтове първи, което ги прави и “тежки”, придава им се тежест.
Фирма, на която можете да се оверите в SEO частта – това е ВИСЕО ЕООД – с уеб страница W-SEO.com

w-seo_com_logo

 

Важно е да знаете, че не бива да пестите средства за отразяване на проектите си. Най-лесният и достъпен начин за подробности относно даден проект, това е страницата ! Чрез Интернет, всеки заинтересован може да научи и намери подробности по изпълнението на поръчките, финансови разходи, друга полезна информация.

Факт е, че доста компании в България икономисват средства, или въобще не ги планират, но това, както казахме по-горе е голяма грешка.

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*