Отчитане на успешно приключил европейски проект

konferentna zala
Ако сте на финалната права с Вашият европейски проект, то днес ща Ви предложим мястото, където да направите заключителния семинар.

Става въпрос за мултифункционалната конферентна зала на хотелски комплекс Montecito.

Отчитането на европейски проект, който е завършен, не е никак лесна задача. Много е важно да се определи броя на поканените лица, както и преди всичко средствата, които са заделени за финансовата фаза. На база на средствата може да се определи какъв тип зала може да се наеме.

Хотелският комплекс Montecito е идеално решение в случай, че има гости от различни краища на България, които трябва да присъстват на обобщителния семинар. По този начин гостите няма да се налага да пътуват от единия край на София до другия, всичко, от което се нуждаят ще им бъде подсигурено на една крачка разстояние.

Именно това предлага хотел Монтесито – комплекс от услуги в сферата на туризмът, задоволяващи нуждите на едни от най-взискателните клиенти.

Мултифункционалната зала на комплексът разполага с много възможности, голям капацитет на участници, всичко необходимо за провеждане на безпроблемно събитие.

За участниците, решили да бъдат със семействата си, комплексът разполага с прекрасен басейн, огромен детски кът, много възможности за различните възрастови групи.

 

Не е тайна, че при Montecito можете да съчетаете полезното с приятното. Също така събитието ще остане незабравимо, тъй като във всеки един аспект ще Ви обслужат висококвалифицирани професионалисти, било то в ресторанта, на рецепцията и в конферентната зала.

Не забравяйте да разгледате официалния сайт на хотелския комплекс.  В него ще можете да разгледате снимки и да получите подробна информация относно обслужването, цените, свободните дати и други.

В обобщение: Ако проектът е сериозен, то определено трябва да се обърнете с необходимото внимание към въпросът с провеждането на заключителния семинар. Именно хотелски комплекс Montecito може да Ви предложи всичко необходимо!

Очакавме Ви!

 

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*