Представете фирмата като надеждна благодарение на сертификат“ Коректна фирма“

Бизнес

Какво представлява проектът „ Коректна фирма“?

Сертификатът „Коректна Фирма“ съществува на европейския пазар от 2013 година. Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния Интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите. Най-новата техника предоставя достъпността на клиентите към широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция. Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват. Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна. За тази цел, притежателите на мобилни устройства прекарват голяма част от времето си в Интернет,  четейки информации за интересуващи ги институции. В резултат на тази информация ИЦНКМ пое инициативата да улесни общият диалог между клиентите и предприемачите.

Защо е важно да няма негативни мнения в Интернет?

Изследванията показват, че 90% от хората проверяват в Google, преди да се доверят, а 40% от тях вярват на написаното в Интернет.  Сертификатът улеснява клиентите най-вече – няма нужда те да губят време по форумите и десетките страници резултати в търсачките, за да добият представа за дадена фирма.

За какво ми е Сертификатът Коректна Фирма?

Сертификатът сам по себе си е документ за отличие, което изгражда позитивна оценка на предприятията в интернет средата, а това се случва благодарение на добрият имидж на фирмата, основаващ се на липса на негативни изказвания по неен адрес. Всички юридически лица , които могат да се похвалят с притежание на положителна оценка и покана за притежание на сертификата са смятани за коректни и изпълняващи услугите си на високо ниво. Това им дава една добра реклама на качеството и работи за повишаване на търсенето към тях.

Всяка фирма независимо от предмета на дейност може да участва в платформата и да изгради  имиджа си благодарение на електронната визитка на уеб страницата на корекнта фирма.

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*