Пътеводител за коктейлни пръстени, с който точно да завършите вашия тоалет

Какво представляват коктейлните пръстени и има ли някакви насоки, които дасе имат предвид при пазаруване на такива аксесоари? Заедно с предоставянето ви отговори на тези въпроси, както можете да прочетете тази статия, за да намерите важни съвети как да носите този пръстен.

Неща, за да търсите при закупуване на

– Помислете за това, кога ще бъде облечен пръстена, и от това какъв тип тоалети. От официални поводи до вечер момичета навън, не забравяйте да си купите и мач коктейлни дамски пръстени, които ще вземат вашето облекло на съвсем ново ниво.

– Помислете за вашия бюджет, и след това да започне вашето пазаруване. Въпреки, че има един тон на пръстени на разположение в скъпоценни камъни, етикетите с цените може да забавят духа ви за носенето им. Коя е причината, държи под око за по-евтини алтернативи, като например аметист, гранат, перидот, Labradorite, тюркоаз и черен оникс.

– Общото идеята е, че колкото по-голяма от коктейлни пръстени, толкова по-добре изглеждат. Въпреки това, винаги поддържа нивото на комфорт над стила. Ако сте просто закупуване на ринга, за да направи изявление, но не са напълно доволни от нея или удобно да го носите, цялата идея ще се оползотворяват. А коктейл пръстен е трябвало да издигнат вашето облекло, дух и нагласа.

– Изберете настройка за пръстен, който държи камъка в центъра, така че да може да се види в пълния си блясък. Ако искате да задържите камъка над групата, изберете пръстен, който има настройка за зъб. Отделно от това, имате възможност за избор на настройката за панела, където камъкът е безопасно постави на върха на групата. Сега, ако има повече от един камък в пръстена си, можете да се откажете за настройка на клъстер пръстен, където камъните са поставени в най-различни дизайни.

Можете да изберете да се трупат през колелцата или се придържаме към носенето само едно парче, тези пръстени са лесен, но елегантен допълнение към всеки вид. От скъпи пръстени, създадени от дизайнери като Майкъл Корс, Kate Spade, или Кенет Джей Лейн към евтини колекции на различни ведомствени магазини, помнете, че винаги ще има перфектен коктейл пръстен там ви очаква.

 

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*