Модерен ли е онлайн кредита?

Бизнес

Кредитите онлайн активно навлизат на финансовия пазар и се превърнаха в практично и удобно решение за съвременните потребители. Възможността да разполагате с бързи пари до заплата, или със сума за стокова покупка и плащане на спешни разходи се превърна, не само в мода, но и в удобство. Днешните онлайн заеми дадоха шанс на гражданите с лекота да пазаруват и да задоволяват нуждите си. За разлика от банките, които рядко разрешават кредит без безсрочен трудов договор, или заем до заплата, небанковите дружества, предлагащи микрофинансиране в интернет са с много по-гъвкави условия и редица предимства пред банковите компании.

Ако предпочитате да вземете кредит без поръчител и без да плащате излишни такси и лихви, има и по-лесен вариант. Не е необходимо да ходите до банката, все път, когато се нуждаете от бърз заем — онлайн кредитите са отлично решение. Сред най-надеждните компании, осигуряващи бързи кредити  е Минизаем. Предимствата на дружеството са лесните условия за взимане на кредит, отсъствие на утежняващи лихви, както и възможност за разсрочване на заема, ако имате затруднения с неговото покриване.

За разлика от много банки, дружеството отпуска паричен кредит и само срещу документ за самоличност, гарантира кратки срокове за одобрение и не изисква осигуряване на поръчител, нито допълнителни данни от ваша страна. Може да заявите искането си за кредит, без да ставате от стола пред компютъра си — www.minizaem.bg.

Тук можете да получите кредит без трудов договор или да се възползвате от гъвкавите условия за взимане на онлайн заеми, ако планирате по-голяма покупка. Получавате бърз отговор при кандидатстване: За по-малко от 30 минути молбата ви ще бъде одобрена, или отхвърлена.

Управлението на online кредити също е лесно – сами решавате, какъв да бъде разплащателния план, срока за покриване на сумата и как да я погасите. Не се плащат и наказателни лихви. Няма значение, дали става въпрос за заеми до заплата, или бързи заеми за по-големи суми, нямате задължението да плащате т. нар. „наказателни лихви“, ако поискате да погасите кредита преди изтичане на договора. Плащате само за срока, за който сте използвали кредита, а не за цялото време на споразумението.

Друго предимство на фирмите предлагащи онлайн кредитите възможността да теглите дребни суми, за малък период от време, без обременяване с излишни лихви. Банките обикновено препоръчват на клиентите си кредитни карти, но погасяването на вноските по тях и плащането на допълнителните налози може да отнеме години, а и ощетява сериозно семейния бюджет.

С изтеглянето на пари на заем онлайн вие ще да бъдете сигурни, че няма да плащате извънредни такси, нито пък излишни разходи за неговото управление. Имате възможност да го покриете, когато пожелаете, без обременяване с допълнителни задължения.

Преимуществата на ползването на бърз кредит  online са много, но има и някои недостатъци. Когато решите да се възползвате от услугите на фирма за модерен заем, проучете не само условията й за пари, но и дали има лиценз. Лесното можете да проверите и както и каква е репутацията й сред потребителите, като проверите мненията на бивши нейни клиенти в мрежата. Ето и 5-те предимствата да ползвате модерни заеми online

Предимствата на фирма за бързи заеми онлайн са, че освен документ за самоличност, имейл и телефон, компанията не изисква други данни от вас. Можете бързо и лесно да получите бързи кредити в София или в която и да е друга част от страната единствено срещу документ за самоличност. Искате да вземете кредит без трудов договор или заем без поръчители? От финансовите органзиации препоръчват  – достъп до удобен за вас компютър и бързина на вашия интернет, попълвате регистрационната форма на сайта на фирмата от собствения си дом или офис, без да губите време в чакане за срещи с банкови консултанти. Не дължите неустойки. Ако решите да погасите по-рано бърз заем, който сте изтеглили от нас, възможно е да го направите без никакви затруднения или плащане на допълнителни неустойки. Обслужване по имейл и телефон. Лесно можете да проверите състоянието на кредита си по електронната поща, или по телефона. Освен това можете да бъдете спокойни, че няма да пропуснете датата на падежа си, тъй като ще получите напомнящо писмо. Ниски лихви. Кредитите са с нисък лихвен процент и без наказателни такси при предсрочно погасяване. Освен това всеки, клиент, решил да ползва услугите и продуктите на фирмата, получава отстъпка от лихвата на кредита при повторно ползване услугите на компанията. Бонус за клиентите са и безлихвените онлайн кредити, които фирмата предлага промоционално.

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*