Стартират обучителните семинари по зелено предприемачество

В началото на месец февруари в гр. Петрич завърши поредицата от срещи-дискусии с младите хора на Благоевградска област, организирани от Сдружение „Регионално движение „ЕкоЮгозапад” в рамките на проект „Младежко зелено предприемачество”, финансиран от Националната програма за младежта (2016-2020).

На 14 февруари 2019 г., отново с участието на младежите от гр. Петрич започна и цикълът семинари на тема „Зелено предприемачество“. Обсъдени бяха темите за предприемачеството, знанията и уменията, необходими на младежите за развитие на собствен бизнес, подходите за развитие на зелено предприемачество, ролята на бизнеса в устойчивото развитие и уникалните предимства на младите хора в създаването на такъв – а именно, тяхното въображение, смелост и младежка енергия. Дадени бяха и примери за формулиране и оценка на бизнес идея и начините за нейното представяне по професионален, атрактивен и убедителен начин.

Семинарният цикъл продължава в Благоевград в зала „Пара” на ул. „Иван Михайлов” №1, ет. 7 в областния център. Повече информация за събитията можете да откриете на страницата на Сдружение „Регионално движение „ЕкоЮгозапад” във Facebook: https://www.facebook.com/www.ecosw.eu/

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-52/17.09.2018 г.

Rate article
EvroProekti.net - финансиране по европроекти, оперативни програми
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*